Miért DETTI ?
- Mert megbízhatóan, lelkiismeretesen dolgozunk. - Mi nem csupán egy alkalommal szeretnénk értékesíteni, így nálunk számít a megelégedett vásárló! - Akkor válasszon minket, ha Önnek nem csak az ár, hanem a minőség és a garancia is fontos! - Mi nem csak értékesítünk, hanem fő tevékenységünk baba textilek gyártásával foglalkozunk saját varrodánkban. - Detti néven országosan megtalálhatóak termékeink viszonteladóinknál bababoltokban, számos bölcsődékben és óvodákban, kórházakban. - Új és egyedi igényeket is megvalósítunk. - Amennyiben olyan minőségi terméket szeretne, amely megfelelő lehet önnek és természetesen a babának is, akkor keressen fel minket bátran és válasszon a kínálatunkból! Elérhetőségeinket megtalálja a honlapunkon.
Kategóriák
Szűrés
Gyártó
Korcsoport
Raktárkészlet
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


1. Gyermek szöveteinkről egy kis ismertető

1. Gyermek szöveteinkről egy kis ismertető
Gyermek szövetek
A kiváló minőségű pamutszövet ideális a legigényesebb vásárlóink ​​– azaz a gyerekek – számára.
Puha és kellemes tapintású, és ami a legfontosabb, nem okoz irritációt a baba érzékeny bőrén.
A pamutszövetünkből készült ruhák nem korlátozzák a mozgást, ami az aktív gyerekek számára fontos. Öko-Tex tanúsítvány?
A Standard 100 garantálja a szövet legmagasabb minőségét, amely lehetővé teszi különféle kiegészítők, ruhák, gyermekek számára készült termékek készítését, biztosítva a termékek biztonságát, kényelmét és tartósságát.
A legmagasabb minőség és az érdekes, színes dizájnok legnagyobb választéka bizalmat ébreszt a szülőkben, és mosolyt csal gyermekeik arcára!
 • A szövet jellemzői
  Az általunk forgalmazott anyagok a legjobb minőségűek, amit az Oeko-Tex Standard 100 tanúsítvány igazol , így a legkisebbek számára is biztonságosak!
  A mi pamutunk nyúlásnak és kopásnak ellenáll, ennek köszönhetően állandó színt tart, a belőle készült termékeket pedig tartósság és szilárdság jellemzi!
  Érdemes megjegyezni, hogy az általunk kínált pamut biopamut, amely nem károsítja a környezetet.
  A kínálatunkban található anyagok nagyon finomak, puha tapintásúak, ideálisak érzékeny, igényes bőrre és allergiásokra!
  Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően ideális anyag ágynemű varrására babáknak és ovis gyerekek számára egyaránt.
  Anyagunk felhasználási lehetőségei végtelenek!
  Anyagaink felhasználásához ötletekben nincs hiány, és csak a saját fantáziád szab határt!

  Öko-Tex Standard 100 tanúsítvány
  Pamutszövetünk Öko-Tex tanúsítvánnyal rendelkezik ? Standard 100 , amelyet a Łódźi Textilintézet ítélt oda.
  Büszkén hangsúlyozzuk, hogy több mint 100 kutatási kritériumot állapítottak meg, amelyeket figyelembe kell venni ahhoz, hogy egy textilterméket biztonságosnak lehessen tekinteni az Öko-Tex szabványoknak megfelelően? Standard 100, és szöveteink megfelelnek ezeknek az irányelveknek. A tanúsítványnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy szöveteink mentesek az emberi egészségre káros anyagoktól.
  Nyomtatott pamutunk a legjobb minőségű, tökéletes anyag, alkalmas többek között ágyneműnek, idősek és legkisebbek számára egyaránt!
 • Cikkszám
  dd968654
Webáruház készítés