Miért DETTI ?
- Mert megbízhatóan, lelkiismeretesen dolgozunk. - Mi nem csupán egy alkalommal szeretnénk értékesíteni, így nálunk számít a megelégedett vásárló! - Akkor válasszon minket, ha Önnek nem csak az ár, hanem a minőség és a garancia is fontos! - Mi nem csak értékesítünk, hanem fő tevékenységünk baba textilek gyártásával foglalkozunk saját varrodánkban. - Detti néven országosan megtalálhatóak termékeink viszonteladóinknál bababoltokban, számos bölcsődékben és óvodákban, kórházakban. - Új és egyedi igényeket is megvalósítunk. - Amennyiben olyan minőségi terméket szeretne, amely megfelelő lehet önnek és természetesen a babának is, akkor keressen fel minket bátran és válasszon a kínálatunkból! Elérhetőségeinket megtalálja a honlapunkon.
Szűrés
Gyártó
Korcsoport
Raktárkészlet
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


Ingyenes csomag kismamáknak - Átvehető üzletünkben személyesen

Ingyenes csomag kismamáknak - Átvehető üzletünkben személyesen
Szóróanyagok, kreatív szóró ajándékok, edukációs anyagok, termékminták melyek információi elősegítik a várandósság idejét és a kisbaba megszületését.

A csomag tartalma folyamatosan változhat.
 • "Kisbabám lesz- A csoda benned van
  „A döntés meghozatala, hogy anyává válj, semmihez nem mérhető:örök időre vállalod, hogy a szíved szüntelenül a testeden kívül őrködjön valaki fölött.”
  Először is engedd meg, hogy az elsők között gratuláljunk és nagyon sok boldogságot kívánjunk születendő kisbabádhoz. Egy nagyon szép út előtt állsz, hiszen attól a pillanattól kezdve, hogy a terhességi teszten meglátod a két csíkot , valami örökre megváltozik benned.

  A lelked és a tested szépen lassan, napról-napra, hétről-hétre folyamatosan hangolódik arra az állapotra, amit úgy hívnak ANYASÁG.

  Törekedj arra, hogy a kilenc hónap alatt minél jobban átéld a benned zajló csodát. Hiszen egy kiegyensúlyozott, boldog mamának a babája is boldog lesz. Vigyázz magadra! Táplálkozz egészségesen, ne idegeskedj és olyan dolgokkal fogalakozz, amelyek során pozitív élmények érnek. Tartózkodj minél többet a szabadban. Merülj el a természet szépségében, változásában, lassítsd le a pillanatokat, mert a baba érkezése után jó ideig nem lesz időd magaddal foglalkozni.
  A várandóság az édesapák számára megfoghatatlan állapot. A testedben és a lelkedben zajló változásokat ők is szeretnék megérteni, ezért figyelj leendő gyermeked apjára is. Bátran oszd meg vele érzéseid, kérd meg, hogy kísérjen el a vizsgálatokra, ez talán neki is segít felkészülni az életre szóló feladatra.
  Ám a semmihez sem fogható öröm mellé egyfajta szorongás is társul. Ez természetes. Minden kismama aggodalmaskodik. Bizonytalan, mert nem tudja pontosan , hogy mit kell éreznie. Főleg , ha az első gyermekét várja, de sok többgyermekes nő számolt be arról, hogy nem volt két egyforma terhessége.
  „ Vajon nem túl erős a hányingerem? Normális az, hogy állandóan fáradtnak érezem magam? Miért szúr a hasam? Miért nem érzem, hogy rúg? Miért rúg ilyen sokat?- megannyi kérdés, amire folyamatosan választ szeretnél kapni. Faggatod a környezetben levő kismamákat. Állandó telefonkapcsolatban vagy az anyukáddal vagy a barátnőiddel. Úgy érzed, hogy akkor lennél a legnyugodtabb, ha az orvosod minden reggel és este megvizsgálna, és közölné, hogy minden a legnagyobb rendben.
  A Welcome Baby várandós csomag ebből a célból készült el. Számos szóróanyag, információ, termékminta segítségével szeretnénk a várandóság idejét és a kisbaba születését elősegíteni, megajándékozni.
  Kívánjuk, hogy elkövetkező hónapokban a lehető legnagyobb nyugalomban és egészségben teljenek, hogy abban a pillanatban , amikor világra jön a kisbabád, vele együtt egy boldog anya is születhessen."

  Írta : Takács Gabriella két gyermek édesanyja és újságíró

 • Cikkszám
  dd473052
Webáruház készítés