Miért DETTI ?
- Mert megbízhatóan, lelkiismeretesen dolgozunk. - Mi nem csupán egy alkalommal szeretnénk értékesíteni, így nálunk számít a megelégedett vásárló! - Akkor válasszon minket, ha Önnek nem csak az ár, hanem a minőség és a garancia is fontos! - Mi nem csak értékesítünk, hanem fő tevékenységünk baba textilek gyártásával foglalkozunk saját varrodánkban. - Detti néven országosan megtalálhatóak termékeink viszonteladóinknál bababoltokban, számos bölcsődékben és óvodákban, kórházakban. - Új és egyedi igényeket is megvalósítunk. - Amennyiben olyan minőségi terméket szeretne, amely megfelelő lehet önnek és természetesen a babának is, akkor keressen fel minket bátran és válasszon a kínálatunkból! Elérhetőségeinket megtalálja a honlapunkon.
Szűrés
Gyártó
Korcsoport
Raktárkészlet
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


Használati - és Mosási útmutató termékeinkre

Használati - és Mosási útmutató termékeinkre
Kedves Vásárlóink, Partnereink!

Termékeinkre több speciális Használati - és Mosási útmutató vonatkozik. Ezeket az útmutatókat azért alkottuk meg, hogy Önnek a termék használatakor/tisztításakor a lehető legtöbb segítséget nyújtsuk, illetve elkerüljük az esetleges "baleseteket".

Reméljük hasznosak lesznek Önnek a tanácsaink.
 • Általános Használati - és Mosási útmutató

  Minden termékünk tartalmaz mosási címkét, illetve a termék megnevezésével ellátott Termékadatlapot a csomagolásban. Kérjük az ott feltüntetett mosási hőfokot, és szabályokat alkalmazzák a mosás során.
  A cipzárral rendelkező termékeinket kérjük, hogy felhúzott cipzárral, kifordított állapotban mossák ki.
  A kókuszbetéttel rendelkező termékekből a kókuszbetétet a mosás előtt ki kell venni.
  Az anyag tulajdonságából adódóan, mosás után 3-7% zsugorodás lehetséges.
  Minőségi kifogás esetén a terméket csak eredeti állapotában és minőségében vesszük vissza (az első mosásig). Kimosott terméket nem áll módunkba visszavenni.
  A termékek foltkezelését csak teljesen beáztatott állapotban lehet elvégezni.
  A csomagolás nem része a terméknek, kérem tartsa távol gyermekétől, mert balesetveszélyes, fulladást okozhat!
  Babafészek Használati - és Mosási útmutató

  Bolyhosodás: A nyári melegben a folyamatos izzadás, és láb dörzsölő-csiszoló mozdulatai által keltett jelenségről beszélünk. Nagyon ritkán, de előfordulhat, főként olyankor, amikor a fészket önmagában , védőlepedő nélkül használják. Ha megtörtént, javasoljuk azt, hogy bolyhozóval szedjék le a kicsi gombócokat, és a fészket pedig egy tiszta TETRA kifogóval, vagy kisebb fehér lepedő beterítésével használják. Ez a beterítés egyébként higiéniás szempontokból is fontos lenne, mivel a nyári, erőteljes páradús levegőben többet izzad a baba is, és egészségügyi szempontból fontos a tiszta betét minden napi cserélése.
  Higiéniai szempontból az egész felületre egy méretarányos lepedő beterítése javasolt.
  A babát a fészekkel együtt felemelni tilos!
  Baba-mama párna Használati útmutató

  A szoptatós párna mikrógyönggyel van töltve. Ennek a töltetnek az a kedvező tulajdonsága, hogy meleg, rugalmas és összenyomható . Ez a rugalmasság biztosítja azt, hogy használat során szabadon hagyja áramolni a vérkeringést ezzel biztosítva a stesszmentes örömteli használatot. Viszont használat során össze is esik és pótlásra lesz szükség. Javaslatunk az, hogy a mikr gyöngy pótlását ketten végezzék, száraz fürdőkád felett. Egy összecs vart újságpapírból készítsenek tölcsért és azon keresztül egyszerűen megoldható a művelet. Gombostűzés, levarrás és már kész is! A töltés megkönnyítése érdekében az újabb termékeket már zippzárral láttuk el.
  A töltés során gyermekük ne legyen a közelben, mert az apró szálló golyócskák balesetet okozhatnak.
  Ha a belső huzat megsérülne, kérem, - annak kijavításáig - azonnal hagyja abba a párna használatát, mert a belső apró golyócskák a baba szájába kerülve fulladást okozhatnak!
 • Cikkszám
  dd151240
Webáruház készítés